Mobil kaffebar til dit firma arrangement eller en god kop kaffe til dit bryllup?

Du kan leje vores mobile kaffebar, en ombygget VW California fra 1977,  til din fest , event eller bryllup, så vi kan servere den bedste kaffe, chai eller te til dine gæster eller personale. Har du et lagersalg eller åbning af din butik ? Vi kommer gerne forbi.

 

Mobil kaffebar til fest, kaffe til erhvervs arrangement, kaffe til bryllup

En god kop kaffe fra vores mobil kaffebar

Vi har en indendørs og en udendørs version. Indenfor kan vi stille op på et bord med en espresso maskine og eventuelt også lave filterkaffe . Du kan få kaffen i papkrus eller vi bruger kopper som du har  til dit arrangement. Til udendørs opstillinger kan vi komme med bussen, hvorfra vi serverer ‘Coffee to go’  fra en stor espresso maskine fra bagsiden af bussen og kan stille nogle borde og stole for at skabe en café stemning.

Vi er bosat i Jylland, men kan sagtens komme rundt i hele landet, hvis du vil leje kaffebussen. Vi er fleksible og kan efterkomme dine ønsker. Bare ring eller send en mail til os og få et uforpligtende tilbud, og vi kommer med kaffebussen.

Vi bruger økologisk kaffe fra Justcoffee.dk og vores egen import og ristning fra Ecuador.  Er du mere til te, så har vi forskellige slags økologisk te fra The London Tea Company og  forskellige slags kakao fra Whittard.

Priserne afhænger af placeringen og antallet af gæster, der kommer til dit arrangement.

Kontakt os og få et tilbud:

kaffebar , mobil kaffebar

Send en mail til      info@aekvatorkaffe.dk

mobil kaffebar

Upcomers designer marked i 2016 indendørs.

kaffe arrangement, kaffe til fest, kaffe arrangement

Et udendørs arrangement

 

indedørs kaffe arrangement, kaffe til fest, kaffe arrangement,

Erhvervs arrangement indendørs

 

Bewaren

1 Comment

Comments are closed.