Kaffesmagning  til dit fest eller arrangement.

Vi kan også lave kaffe smagnings arrangementer hvor du får et indblik i kaffens verden. Vi laver et fordrag om kaffe dyrkning og om hvordan man rister kaffe.  Prøv , duft og smag på forskellige kaffe fra alle dele af verden og bliv overrasket over alle nuancer der kan være i en god kvalitets kaffe. Vi stiller gerne op til grupper af omkring 10-50 personer og kan eventuelt riste noget kaffe. Vi kan fortælle om hele processen , fra bønnen bliver plantet  til den kop kaffe du drikker her .

Kaffesmagning

grøn kaffe af forskellige slags

Kaffe med toner af tomatsuppe eller jordbær?  Har du hørt om det? Hvordan hænger duft sammen med smag? Aroma, smag, krop og balancen mellem bitterhed og syrlighed. Der kan åbne sig en hel ny verden, hvis du tager dig lidt tid og prøver noget af det specialkaffe der findes. Hvordan man laver en god ‘cupping’ og lærer at genkende kvalitetskaffe på højt niveau.

kaffesmagning

fordrag om kaffe

Vi kan også lave en mer dybgående kaffe kursus i 3 dele hvor vi kan fortælle mere om hvordan man dyrker kaffe , hvordan det bliver ristet og om forskellige metoder af brygning.  Kontakt os og få et tilbud.

cheers.

kaffesmagning

Vi kan lave en cupping eller kaffesmagning

 

Kaffesmagning

Duften er en vigtig del af kaffesmagning

 

Bewaren

Bewaren