Mobil kaffebar til din fest

Kvalitetskaffe til fest , bryllup eller arrangement.

Skal du stå for at organisere en fest ,  bryllup eller erhvervs arrangement?

Vi kan tilbyde god, friskristet, økologisk kaffe og kører rundt i Danmark med vores kaffevogn – en mobil kaffebar med mange muligheder, til alle slags arrangementer. Vi bruger økologisk kaffe, hvor vi bruger hele kaffebønner og laver espresso, cappuccino, kaffe latte, amerikano eller en god filterkaffe med kaffe fra vores egen kaffefarm. Er du mere til te, så har vi forskellige slags økologisk te eller chai og flere slags kakao fra Whittard.

mobil kaffebarSpørg os  og få et godt tilbud.

Prisen er lidt afhængig af , hvor mange mennesker du forventer der kommer , antal kopper kaffe, transporttid og timer.

Vores mobile kaffebar er en ombygget VW California fra 1977,  som har den charme fra gamle dage og der er indbygget en kvaltiets espresso maskine med 2 grupper hvor vores barista kan lave alt , fra espresso til cappucino til kaffe latte , machiato eller cortado . Til den gode filterkaffe har vi en eller 2  ekstra maskiner som kan brygge mange kopper kaffe i timen.

kaffebar , mobil kaffebar

 

Vi har en indendørs og en udendørs version. Indenfor kan vi stille op på et bord med en espresso maskine og eventuelt også lave filterkaffe . Du kan få kaffen i papkrus eller vi kan bruge de kopper som du har  til dit arrangement. Til udendørs opstillinger kan vi komme med bussen, hvorfra vi serverer ‘Coffee to go’  fra en stor espresso maskine fra bagsiden af bussen og kan stille nogle borde og stole for at skabe en café stemning.

Vi er bosat i Jylland, men kan sagtens komme rundt i hele landet, hvis du vil leje kaffebussen. Vi er fleksible og kan efterkomme dine ønsker. Bare ring eller send en mail til os og få et uforpligtende tilbud,

Vi har erfaring med at lave kaffe til store og mindre arrangementer , blandt andet til messer, bryllupper, konferencer, receptioner, firmafester , private fester , sport arrangementer og åbningen af en butik

Send en mail til      info@aekvatorkaffe.dk

Eller ring:         26509238

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren